Новият Hyundai i20 – автомобил със своя специфика

Ако сте потресени от цените на бензина в родните бензиностанции, но все пак търсите нов автомобил, който да ви бъде доверен съюзник и да пести вашите средства, то Hyundai i20 е едно страхотно решение.

Една малка и на пръв поглед непретенциозна кола, пуснатият през 2008 година Hyundai i20 е всъщност изключително мъдро проектиран с оглед постоянно нарастващите цени на горивата. Днес все повече хора предпочитат нов автомобил, който е икономичен и не се налага на хвърляте огромни средства за изхранването му с гориво. Отдавна сякаш спортния дух си отиде от автомобилната индустрия или само по-заможните хора могат да си позволят подобни автомобили. Все пак няма място да се отчайвате – разгледайте малкия Hyundai i20 2008.

Освен невероятните си икономии от порядъка на 3,7/100 комбиниран обем изразходвано гориво, то Hyundai i20 2008 ще ви изненада и със своята цена, която започва малко над 20 хиляди лева, което все пак е доста добре с оглед на останалите модели на българския автомобилен пазар поне в съотношение цена-качество. С допълнителни екстри автомобилът се оскъпява леко, но все пак е добре, че те са избираеми и всеки може сам да прецени дали са му нужни, или пък не.

Новият i20 е изключително екологичен автомобил. При използване на най-малкия двигател, с който този автомобил се предлага отделянето на вредни емисии е силно редуцирано до феноменалните 84гр/100км. Едно истинско бижу за всеки загрижен за околната среда, но все пак нямащ възможността да притежава Prius.

Като цяло Hyundai i20 е доста опростен и зад това се крие амбицията на неговите създатели да намалят максимално неговата цена и да опростят дизайна му до нивата, които са нужни на хората като другото, както вече уточнихме може да бъде интегрирано под формата на допълнително оборудване. Ако търсите добра малка кола и то на несравнима цена, то новият Hyundai i20 е именно за вас.

Повече за моделите и модификациите на Hyundai i20 може да намерите в каталога на Caralyze.bg. Автомобилният каталог в сайта е може би един от най-пълните на български език.

Тест драйв на Hyundai i20