Професионална пътна помощ – що е то?

Ако до този момент сте си мислили, че услугите на пътна помощ, са свързани само с това да качат автомобила или мотора на платформата и да го превозят на даден адрес, то явно не сте попадали на истински професионалисти. Имайте предвид, че съдействието на пътя може да бъде много по-голямо, стига да изберете подходящата фирма, която да ви свърши работа.

Не един или два пъти се е случвало автомобилите да аварират по средата на пътя. Това крие много рискове и затруднява движението на останалите превозни средства. Най-доброто решение е да повикате пътна помощ, която да поеме колата ви и да освободи пътя. Разбира се, имат на разположение и други опции, с чиято помощ ще възстановите движението на МПС-то.

Какви други услуги предлага пътната помощ?

 

Всяка фирма за пътна помощ има своя политика и услуги, които предлага на водачите. Добрите професионалисти обаче включват пълно съдействие на пътя, което се изразява не само в репатриране на возилото, но и в смяна на гуми, доставка на гориво, подаване на ток и други. Ако по този начин се реши проблемът ви, няма смисъл да карате автомобила или мотора на сервиз. Естествено, вие ще заплатите за услугата, но ще продължите спокойно пътя си.

Предлагаме ви да разгледате предложенията на Пътна помощ Биг гр. София, тъй като операторът е един от най-известните в столицата и със сигурност ще задоволи очакванията ви. Не става дума за обикновена помощ на пътя, а за истински професионализъм, който включва редица от услуги на наистина достъпни цени, които ще видите в уебсайта на компанията.

Репатрак на превозни средства нов внос

 

Ако сте си купили нов лек автомобил, мотор или скутер може да го закарате до КАТ с товарната кола на пътна помощ. Вие няма да управлявате возилото, докато не бъде регистрирано от компетентните органи. Все повече хора, които внасят коли и мотори от чужбина се възползват от тази услуга, защото тя е най-лесния начин да получите бързо права върху придобивката си.

Транспортирането на превозните средства до КАТ се извършва по възможно най-сигурния начин. Клиентът може да бъде сигурен, че внесената лека кола и мотор ще пристигнат на точното място, без да претърпят инцидент. Това се дължи на подготвените водачи и превозвачи на професионалните фирми за пътна помощ, за които пишем в тази статия.

А сега е време да спрем дотук, тъй като искаме да ви оставим да намерите сами точната фирма за пътна помощ, която ще бъде ваш истински партньор по безкрайните пътища на България.