Как да изберете най-добрия акумулатор за вашия автомобил?


Нека да разгледаме някои подходящи предложения, , с изключително качество, които са много популярни и се предлагат на добри цени.
Става дума за различни модели на уважаваните производители – Exide и Varta. Защо избрахме точно тези марки? Отговорът е много логичен – защото те предлагат широка гама продукти и техните акумулатори са сред най-уважаваните в Източна Европа. А сега нека да разгледаме някои от важните фактори като капацитет, напрежение, пусков ток, полярност, както и размерите, теглото и други характеристики, които могат да повлияят при избора и покупката.
Exide Premium 12V 77Ah 760A EA770
Понастоящем този модел Exide е най-продаваният автомобилен акумулатор на източноевропейските пазари. За сравнително достъпна цена клиентът получава модел с голям капацитет, който може да се похвали с отлично управление и надеждност.
Exide Premium 12V 77Ah 760A EA770 използва 12V и следователно е подходящ за съвременни леки автомобили. С допълнителен капацитет от 77 Ah, той може безопасно да се използва за мощни и дизелови превозни средства. Това съответства на стартов ток от 760 А. Така че акумулаторът няма да ви предаде при стартиране. Нещо повече – той не изисква поддръжка. Не е необходимо да добавяте течност, а и животът му е увеличен.
Благодарение на използването на нови технологии батерията се зарежда много по-бързо от по-старите модели, като в същото време може да издържа на неблагоприятни температури и на тежки условия на работа, като чести стартове и др. Този висококачествен акумулатор батерия е подходящ за здрави и добре оборудвани превозни средства.

Varta Blue Dynamic 12V 74Ah 680A 574 012 068
Varta е традиционна и добре позната немска марка и тази батерия Blue Dynamic е един от най-добрите й модели. Изключително мощен акумулатор, подходящ за електронни превозни средства и дизелови двигатели. Стандартно напрежението е 12 V, а капацитетът е много добър – 74 Ah . Той също така осигурява висок стартов ток от 680 А.
Акумулаторът работи не само с автомобили, но и с микробуси или големи съвременни джипове. Ето къде можете да научите повече – акумулатор 74 ah цена.