Alfa Romeo Giulietta с PRE-FILL системата за редуциране на спирачния път

Един от последните модели на италианците от Alfa Romeo е вече сериозно набиращия популярност Giulietta. Спортно-агресивният му характер ще се хареса на млади и на стари, а дизайна със сигурност ще обърне няколко погледа в повече към вас.

Уникалност, индивидуализъм, неповторимост все неща, които носят основната емоция на Alfa Romeo Giulietta и идеята, която си крие зад създаването му. Автомобилът е предпочитан и заради семплия си и функционален интериор, който обещава безпроблемно боравене и удобство, както за шофьора, така и за пътниците.

Няколко технически системи под формата на нововъдения в Alfa Romeo Giulietta грабват силно вниманието ни. Една от тях е системата за потегляне под наклон, която е много полезна за млади шофьори, които все още не са свикнали с подобни предизвикателства и се притесняват да не чукнат автомобила зад себе си, когато потеглят в подобни условия. Друго полезно нововъведение при Alfa Romeo Giulietta е PRE-FILL системата за редуциране на спирачния път при внезапни спирания, нещо, което със сигурност оценяме като изключително важно при днешните условия на пътя.

Още една интересна нова система в Alfa Romeo Giulietta е тази за смяна на режима на каране според нашите желания. Името й е АLFA DNA (DNA – ДНК от английски език), като позволява превключване в различни режими като например този, наречен Dynamic ни дава по-бързи реакции на двигателя и целия автомобил и засилва усещанията за спортно каране.

Безопасния волан, който коригира линията на завоя, когато е активиран е също нещо, страхотно което намираме в техническите спецификации на Alfa Romeo Giulietta. Друг компонент, който става все по-стандартен при новите автомобили е този на изпреварващите автомобила „завиващи“ фарове, които предоставят страхотно удобство при шофиране по време на тъмната част от денонощието.

Редуцираният разход на гориво на Giulietta, смелата модерна визия и високата степен на безопасност за околните, както и за водача и пътниците са само малка част от аргументите, които можем да изкажем в подкрепа на Alfa Romeo Giulietta. В сайта на alfaromeo.bg може да разгледате и по-обстойна галерия на новата Giulietta.