Оптимизация на бюджета за гориво чрез газова уредба

С настъпилата преди няколко години икономическа криза, животът на обикновения човек се промени твърде много, най-вече във финансово отношение. И в такава икономическа обстановка, средствата не стигат почти на никой обикновен човек. Това е и причината, всеки средностатистически българин да се чуди как и откъде да изкара някой лев отгоре, или пък да намали разходите си, за да може да живее горе-долу нормално. Предполагам че и Вие, които в момента четете това, също търсите начин да ограничите своите разходи. За това сега ще Ви кажа нещо, което ще Ви помогне да го сторите.

Почти всяко семейство има автомобил, а разходите по него са колкото на един член от семейството, а понякога и повече. Именно тези разходи могат да бъдат лесно оптимизирани чрез автомобилна газова уредба. За никого не е тайна, че цената на газта е повече от два пъти по-ниска от тази на бензина, и дори и разходът на газ в литри, да се повишава спрямо този на бензин, то както и да го смятате, на газ винаги ще Ви излезе по-евтино.

Монтаж на АГУ в багажник

Монтаж на АГУ в багажник

Газовите уредби са два основни вида – обикновени и инжекционни. В зависимост от това, дали Вашият автомобил е инжекционен или не, трябва да изберете съответната газова уредба. Ако на бензинов инжекцион бъде сложена обикновена газова уредба, мощността на автомобила Ви ще намалее, той ще започне да работи неефективно, а последствията за автомобила Ви могат да бъдат фатални.

Когато решите да качите АГУ на Вашата кола, най-напред трябва да поразучите какви марки газови уредби има, кои са качествени и дълготрайни, кои фирми предлагат продажба и монтаж на такива АГУ, кои от тези фирми са коректни и работят качествено и т.н. Тази информация може да съберете от интернет, достатъчно е само да потърсите. Отваряте търсачка в интернет и пишете „качествени газови уредби”, ако търсите информация относно това, кои марки са качествени; „фирми за газови уредби”, ако търсите информация относно фирмите, които предлагат продажба и монтаж на АГУ; или името на някоя фирма, на която сте се спрели, за да разберете дали тя е коректна.

Слагайки газова уредба на Вашия автомобил, независимо дали е обикновена или инжекционна, Вие ще започнете да спестявате от първия ден. И не бива да Ви притеснява факта, че първоначалните разходи по закупуване и монтаж на АГУ са големи – само след няколко месеца, газовата уредба ще се изплати сама, чрез спестяване на средства от гориво. А след това, разликата в разходите за гориво, може да спестявате, за да си купите нещо друго, от което имате нужда.

Повярвайте, неминуемо ще усетите разликата в бюджета Ви, ако започнете да карате колата си на газ. Ще видите как, вместо с 30 лв, ще изминавате 100 км с гориво за 20 лв. Щи видите как все по-често в портфейла Ви ще остават средства от тези, които сте предвидили за гориво. Ще видите как ще имате възможност да си купувате неща, които сте искали, но до сега не сте имали финансовата възможност да си ги позволите.

Изберете качествена газова уредба и коректна фирма за монтажа й, и започнете да оптимизирате бюджета си за гориво още днес.